PSD acuză PNL că i-a furat autostrăzile pe care nu le-a făcut niciodată

PSD acuză PNL că i-a furat autostrăzile pe care nu le-a făcut niciodată

Guvernul Orban a anunțat, miercuri, un Plan Naţional de Relansare Economică. Planul uriaș de peste 100 de miliarde de euro promis de Guvernul Orban pentru relansarea economică prevede mii de kilometri de autostradă și drumuri expres, spitale, școli, rețele de apă și gaze. Toate relizabil în următorii 10 ani.

Acest plan este contestat de PSD, care spune că le-au fost furate ideile din planul de guvernare al PSD din 2016. Mai exact, Marcel Ciolacu afirmă că Guvernul PNL preia măsuri incluse în programul de guvernare al PSD. Totodată, Ciolacu se întreabă dacă ”va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, şi să le prezinte drept măreţe invenţii liberale”. 

Pesediștii menționează programe de investiții în autostrăzi, construcția de spitale regionale, ajutoare pentru IMM-uri, printre altele, care însă nu s-au materializat până în octombrie 2019 când au pierdut guvernarea, scrie Hotnews.

Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu. Sunt bune de numit liberale şi puse în Planul Naţional de Relansare Economică! Ministrul Finanţelor a dezvaluit deja câteva mari idei de investiţii din Planul de Relansare Economică, prezentat azi ţării de Iohannis. La capitolul “preluări din programul de guvernare al PSD”, liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

 

Comentează pe FACEBOOK