miercuri 28 februarie 2024

Iohannis, atac la PSD: Ne-a ținut în loc zeci de ani

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După ce Parlamentul a votat prelungirea stării de urgență generată de pandemia de coronavirus, președintele Klaus Iohannis a ieșit public cu un atac extrem de dur la adresa PSD-ului.

Vedem clar efectele dezastruoase ale acestui mod toxic de a gândi, ”Merge şi-aşa” care ne-a ţinut pe loc zeci de ani. Oamenii politici sunt primii care trebuie să se schimbe şi să înţeleagă că aşa nu se mai poate. Schimbarea va fi imposibilă în cazul acelor politicieni care se gândesc doar la beneficiile lor electorale. Fac propuneri care nu doar că sunt greşite. Nu putem periclita viitorul României pentru că o majoritate parlamentară lipsită de legitimitate votează populist măsuri fără nicio susţinere economică”, a declarat preşedintele.

Revolta lui Iohannis nu s-a oprit aici. Șeful statului a spus că “e inacceptabil şi revoltător să îi vedem dând lecţii astăzi pe cei care au lăsat spitale fără resurse”, adică cei din fostul Guvern PSD.

În încheiere, ca o concluzie, Iohannis a spus că pandemia de coronavirus ”ne-a dat lecţii dureroase despre nevoia de a întări statul, de a restructura structurile publice pentru a elimina clientelismul şi de a întări zonele fundamentale ale statului”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro