vineri 14 iunie 2024

Iohannis, întâlnire cu Maia Sandu: Este esențial ca în Europa să câștige din nou democrația

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primită, marți, la Cotroceni, de către Klaus Iohannis.

„Mai sunt doar câteva luni până la alegerile europarlamentare din iunie și este esențial ca în Europa să câștige din nou democrația”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Iohannis, după întâlnirea cu Maia Sandu.

Iohannis a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că a avut cu Maia Sandu „un dialog foarte bun despre ajutorul major” pe care România îl acordă Republicii Moldova, inclusiv în ceea ce privește aderarea la Uniunea Europeană.

„Am primit-o astăzi, la Palatul Cotroceni, pe doamna Preşedinte Maia Sandu, cu care am avut un dialog foarte bun despre ajutorul major pe care îl acordăm în continuare Republicii Moldova, inclusiv în ceea ce privește aderarea la Uniunea Europeană. Este prima întrevedere dintr-o serie de întâlniri consistente pe care le voi avea pe parcursul următoarelor trei zile cu preşedinți, premieri şi lideri ai instituțiilor europene, care se află zilele acestea la București cu ocazia Congresului Partidului Popular European. Mai sunt doar câteva luni până la alegerile europarlamentare din iunie și este esențial ca în Europa să câștige din nou democrația, iar mișcările care se bazează doar pe nostalgia trecutului și oferă false soluții pentru oameni să nu se consolideze. Sunt convins că discuțiile și dezbaterile de la București vor contura o viziune solidă pentru viitorul Europei, care va răspunde așteptărilor cetățenilor noștri pentru un trai mai bun, în siguranță și prosperitate. #EPP2024„, a scris Iohannis pe rețeaua socială.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro