luni 25 septembrie 2023

Iohannis, la Kiev: Nu există cuvinte să descrii tragedia inimaginabilă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel ca militarii ruși care se fac vinovați de crimele și distrugerile din Ucraina să fie aduși în fața justiției internaționale.

„Nu există cuvinte să descrii tragedia inimaginabilă și distrugerile îngrozitoare pe care le-am văzut astăzi în Irpin. Fac un nou apel ferm ca toți rușii responsabili să fie trași la răspundere de justiția penală internațională, pe care România o susține pe deplin”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter, după vizita la Irpin.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la Kiev, alături de preşedintele Franţei Emmanuel Macron, Olaf Scholz şi Mario Draghi, într-o vizită care nu a fost anunţată oficial, dar care a făcut obiectul speculaţiilor de mai multe zile. 

„Astăzi, la Kiev, alături de colegii mei europeni, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi premierul Italiei, Mario Draghi, pentru a ne arăta sprijinul puternic şi solidaritatea deplină cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi poporul ucrainean. Această agresiune ilegală a Rusiei trebuie să înceteze!”, a scris Iohannis, joi, pe Facebook.

NEXTA a publicat un clip cu Iohannis, Macron, Scholz și Draghi văzând urmările bombardamentelor rusești asupra așezărilor ucrainene din Irpin:

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro