duminică 26 mai 2024

Iohannis: Ne bucurăm că privații au fost alături de stat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au vizitat, vineri, Unitatea de Suport Medical ”Bucureştii Noi”, sectorul 1. Este vorba despre depozitul transformat în spital de Auchan si Leroy Merlin. Șeful statului le-a mulțumit acestora pentru implicarea lor.

Suntem într-o facilitate specială aici într-o hală care a fost amenajată pentru bolnavi de COVID-19 care au simptome foarte uşoare. Este totul special amenajat aici. Este o facilitate total atipică, într-un spaţiu gândit pentru depozit sau magazin. Cred că cei care din păcate vor avea nevoie de un loc aici vor fi foarte mulţumiţi de ceea ce găsesc. Această facilitate va fi operată într-un parteneriat. Firmele private şi ONG-urile au amenajat totul. În practică, Institutul Matei Balş şi IGSU vor gestiona tot ce se va întâmpla aici”, a spus Iohannis.

Președintele a mai spus că este foarte, foarte bucuros că antreprenorii, ONG-urilor, persoanele private au înţeles că este bine să nu lase statul singur.

Ne bucurăm cu toţii când vedem că şi oamenii de afaceri, ONG-urile vin cu un ajutor practic, binevenit”, a mai afirmat preşedintele.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro