joi 22 februarie 2024

Iohannis nu face evaluarea miniștrilor: Nu ne face bine

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele Klaus Iohannis a respins joi o posibilă evaluare a miniștrilor și a spus că ”nu ne face bine să discutăm care e mai bun ministru și care nu”.

Șeful statului este mulțumit de activitatea Guvernului Ciucă și a precizat  că încurajarea formării acestei coaliții nu a fost nicidecum o greșeală, iar rezultatul arată că „e cel mai stabil guvern din ultimii ani”.

”Evaluarea miniștrilor nu o voi face eu chiar dacă am opinii personale despre fiecare ministru, o voi spune premierului dacă mă întreabă. Nu m-a întrebat până acum. Asta cu evaluările la 6 luni, sunt puțin sceptic. Este o coaliție, fiecare partid vrea să-și păstreze oamenii. Dovada practică este că guvernul a făcut față acestor crize cu toate că îmi permit să vă amintesc că atunci când am încurajat formarea acestei coaliții lumea a crezut că fac o greșeală. Rezultatul este cel mai stabil guvern din ultimii destui ani. Cum ar fi arătat România cu guvern subțire, care se impune greu, cu război la graniță și criză economică? Nu aș recomanda niște evaluări în mijlocul crizei. Dacă unul sau altul dintre miniștri nu performează premierul poate solicita schimbarea lui”, a spus Iohannis.

”Nu ne face bine să discutăm care e mai bun ministru și care nu. În privința celorlalte discuții nu am ajuns la date dar știu că în Guvern există această preocupare pentru programe care să facă viața mai bună, suportabilă și să-i ajute pe cei nevoiași”, a mai spus șeful statului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro