miercuri 7 iunie 2023

Iohannis și Ciucă, întâlnire cu secretarul de stat Antony Blinken

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, și Antony Blinken, secretarul de stat american, sunt de astăzi la București. Timp de 3 zile, Capitala găzduiește reuniunea Liderilor de la München și reuniunea miniștrilor de Externe din Alianța Nord-Atlantică.

Reuniunea de la Bucureşti se va concentra pe războiul Rusiei împotriva Ucrainei, punerea în aplicare a noului concept strategic al NATO, securitatea energetică, protecţia infrastructurii critice şi eforturile NATO de a construi capacitatea şi de a consolida rezilienţa în Republica Moldova, Georgia şi Bosnia şi Herţegovina.

Cu această ocazie, secretarul de stat Antony J. Blinken şi prim-ministrul român Nicolae Ciucă vor vizita expoziţia „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, un eseu fotografic, tematic, care explorează relaţiile diplomatice, de securitate, economice şi culturale dintre poporul român şi cel american, scrie adevarul.ro.
Oficialul american va mai avea întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, şi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=445340767759408&set=a.185353650424789
Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro