miercuri 29 noiembrie 2023

ÎPS Teodosie acceptă pomelnice plătite prin PayPal

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dacă nu știați, arhiepiscopia Tomisului, condusă de ÎPS Teodosie, îi anunță pe credincioși că vor putea plăti pomelnicele și prin PayPal.

”Puteți trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul de mai jos.

https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA

În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea „Add Note”.”, arată Arhiepiscopia Tomisului.

Dacă accesezi link-ul ești întâmpinat de mesajul ”Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul se referă la Radio Dobrogea, care aparține Arhiepiscopiei.  Contul de PayPal al radioului este același cu cel al pomelnicelor.

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că ÎPS Teodosie ”vă bate cu armele voastre” și arată că a donat deja.

”Va da ture de teren si va lasa singuri cu poarta goala “retrogradul” Teodosie, neomarxistilor. Va bate cu armele voastre. Pana cand o sa ajung coleg de celula cu el in regimul Arafat, in urma unei investigatii a oengistilor de la Recorder, eu am donat; cu tot cu taxe, sa nu sufere dealerul de facturi Valceanu. Iar instigatorul Eugen Tănăsescu sa ne aduca pachete sfintite la vizita si sa faca live pe Radio Dobrogea”, scrie Victor Ciutacu.

Arhiepiscopul Tomisului s-a remarcat încă de la începutul pandemiei. Acesta a sfidat repetat regulile stabilite de autorități.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro