joi 22 februarie 2024

ÎPS Teodosie le ia apărarea soților Firea-Pandele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, cunoscut pentru declarațiile sale radicale, îi apară pe soții Firea-Pandele, dar și pe ministrul Muncii, Marius Budăi. Potrivit acestuia, cei trei nu trebuie să își dea demisia. Ba mai mult, despre primarul Pandele a spus că este un om care face mult bine.

Într-o declarație pentru euronews.ro, ÎPS Teodosie a spus că adevărații vinovați sunt cei care i-au chinuit pe bătrâni.

La adresa cuplului Firea-Pandele, ÎPS a avut numai cuvinte de laudă.

”Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor. Depinde despre cine este vorba. Vreau să mă abțin și să nu comentez despre declarațiile lui Bănescu. Mi-a fost student, l-am cunoscut altfel, dar s-a schimbat mult, e greu de înțeles.

Un om nu poate să facă totul. Sunt niște subalterni care au responsabilități. Pandele este un om care face foarte mult bine. Vină indirectă poate să aibă, directă nu, este un om care ajută foarte mult. Îl știu de când eram la București și l-am cunoscut. E un om deosebit, la fel ca și soția lui.

Este punctul meu de vedere, în lumina învățăturii și practicii bisericii eu nu mă abat de la disciplina bisericii. Biserica s-a implicat și implică foarte mult, nu ne e indiferentă suferința niciunui om….”, crede arhiepiscopul Tomisului.

Poliția și DIICOT s-au autosesizat referitor la situația din unele centre pentru îngrijirea persoanelor vulnerabile, potrivit Agerpres, care citează surse oficiale.

Sursa citată arată că Ministerul Afacerilor Interne verifică dacă persoanele care locuiau în vecinătatea azilelor au făcut plângeri la Poliție

Agerpres mai arată că ancheta în acest caz este „una amplă” și „vizează o rețea”.

Sursa citată mai arată că au fost controale la cele două centre rezidențiale din Ilfov, pe 26 ianuarie, respectiv 15 februarie. La vremea respectivă s-au dat amenzi pe motive de nerespectarea igienei, rezultatele fiind trimise la Ministerul Sănătății, mai exact la Inspecția Sanitară de Stat.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro