luni 25 septembrie 2023

Ciolacu, ajunge! Chiar nu-ți este rușine?

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul premier Florin Cîțu, a postat un mesaj dur pe Facebook, la adresa actualului premier Marcel Ciolacu. 

Potrivit fostului premier, Ciolacu trebuie să adopte rapid reforma în sistemul bugetar, pentru că doar așa va reduce cheltuielile, nu prin creșterea taxelor și impozitelor.

”Ciolacu, AJUNGE

A venit momentul să reduci deficitul bugetar prin reforma pensiilor, reforma salarizării în sectorul bugetar și reforma aparatului bugetar. Adică SCAZI cheltuielile bugetare!

Liberalii adevărați NU acceptă că tu să păstrezi un aparat bugetar supradimensionat și privilegii pentru politrucii tăi pe spatele sectorului privat crescând taxele.

În doar două săptămâni ai aprobat două scheme prin care transferi 3.7 miliarde lei DIRECT în buzunarele firmelor de casă ale PSD. Acestea sunt firmele care îți vor finanța campania în 2024?

Și cu un tupeu tipic de socialist, după ce golești bugetul îi anunți pe TOȚI angajații din România că trebuie să strângă cureaua pentru că tu vei CREȘTE taxele (după ce i-ai mințit și le-ai crescut și anul trecut). Chiar nu-ți este rușine?

SOLUȚIA de DREAPTA este simplă și trebuie implementată IMEDIAT.

REFORME și SCĂDEREA TAXELOR

Doar reformele vor reduce cheltuielile bugetare SEMNIFICATIV și vor permite reducerea contribuțiilor pentru toți angajații cu 5 puncte procentuale.

#RomaniiTrebuieSaStie #RomaniaDeDreapta #RomaniaLiberala”, scrie Florin Cîțu.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro