miercuri 29 noiembrie 2023

Jandarmerița prinsă cu droguri, cercetată disciplinar: ‘Oricine poate să cadă în ispită’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Femeia jandarm prinsă cu droguri este cercetată disciplinar. Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac, fostă purtătoare de cuvânt a Jandarmeriei Române, este, însă, anchetată și de polițiștii de la crimă organizată.

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului (…)De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile”, se arată într-un comunicat de presă trimis marți de instituție. 

MAI: „Oricine poate să cadă în ispită”

Reprezentanții Ministerului Afacerilor de Intrerne au declarat că, în ciuda eforturilor de a eradica această problemă a drogurilor, inclusiv cei care sunt în poziții de autoritate și responsabilitate nu sunt imuni la provocările și ispitele societății, scrie Adevarul.ro.

„ Ministerul Afacerilor Interne are capacitatea de a identifica și aborda aceste cazuri, chiar și atunci când implică membri ai propriilor structuri. Asta demonstrează angajamentul Ministerului pentru integritate și respectarea legii, indiferent de rangul sau poziția persoanei implicate”, se mai arată în comunicat. 

Reamintim,  femeia a fost oprită de polițiști pentru un control de rutină în timp ce se afla în trafic. A fost percheziționată, iar în geantă i s-au descoperit mai multe pliculețe cu o substanță albă, ce părea a fi cocaină. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro