sâmbătă 28 ianuarie 2023
spot_img

Jungla din trafic: ‘Noroc că suntem o țară fără arme la liber’ (VIDEO)

Must read

spot_img

UPDATE – După ce filmulețul în care șoferul unui BMW îl bate cu pumnii și picioarele pe un bărbat aflat la volanul unui Logan pe un bulevard din centrul Capitalei s-a viralizat, poliția s-a autosesizat, a identificat agresorul și l-a reținut pentru 24 de ore.

„Cercetările sunt continuate, faţă de ambele persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, arată raportul polițiștilor.

STIREA INITIALA

Traficul din București se trasformă într-o adevărată junglă. Un bărbat și o femeie aflați într-un BMW cu numere de Ifov au luat la bătaie un alt șofer pentru că s-a încadrat greșit.

Scena de o violență inimaginabilă s-a petrecut seara trecută, 24 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie din capitală. Un şofer cu Logan a fost luat de bătaie, în trafic, de şoferul unui BMW. La altercaţie a luat parte şi o femeie, pasageră în BMW.

Un alt participant la trafic a filmat totul. Acesta s-a oferit să-i pună imaginile la dispoziţie şoferului agresat.

„Filmarea a ajuns intre timp la poliție. Noroc că suntem o țară fără arme la liber, ne rezumăm doar la pumni deocamdată”, a fost mesajul care a însoţit imaginile postate pe Facebook de şoferul care a filmat incidentul.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro