sâmbătă 20 iulie 2024

Jurnalist.ro „i-a făcut” dosar fiului viceprimarului din Gornet

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un comunicat de presă ușor ambiguu a fost dat în această dimineață de către parchetul și polițiștii prahoveni. Am aflat cu toții că „lucrători din cadrul secției de poliție rurală nr 8 Bălțesti s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet s-a deplasat pe raza stațiunii Costinești..” Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Faptul că beizadeaua primarului, despre care jurnalist.ro a scris în premieră, duminică, ar putea fi tras la răspundere, nu e rău. Măcar să se facă puțină dreptate.
Ce este deranjant, este modul în care poliția înțelege să se „autosesizeze din oficiu”! Se pare că pentru postul de poliție Bălțesti, „oficiu” îl reprezintă jurnalist.ro. Nici asta nu ar fi deranjant, dacă cei de acolo ar citi cu atenție articolele. Fiul vicelui a plecat la Costinești duminică dimineață, cu câteva ore înainte să afle și publicația noastră. Poliția locală spune că s-a sesizat din oficiu sâmbătă, adică înainte ca fapta să fie comisă?! Dincolo de ridicolul situației, să sperăm că dosarul penal va fi instrumentat corect, nu în același mod. Așa cum am spus și inițial, jurnalist.ro va sta la dispoziția poliției, dacă aceasta va avea nevoie de ajutor. Inclusiv cu imagini de pe conturile băiatului plecat la mare, conturi de socializare pe care acesta din urmă le-a șters între timp.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro