Kate Middleton intră în izolare

Soția prințului intră în izolare începând de luni, 5 iulie, conform regulilor, după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv, informează Daily Mail, care citează un anunț venit din partea reprezentanților Palatului Kensington. Atât Kate Middleton, cât și prințul William au fost vaccinați anti-COVID-19 în luna mai.

”Săptămâna trecută, ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care ulterior a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Alteța Sa Regală nu prezintă niciun simptom, dar respectă toate liniile directoare guvernamentale și se izolează acasă”, au precizat reprezentanții Palatului Kensington.

Ducesa de Cambridge nu va mai putea participa alături de soțul ei la un serviciu organizat, luni, la catedrala St. Paul . Serviciul marchează cea de-a 73-a aniversare a Sistemului Național de Sănătate (NHS). În ultimele zile, ducesa a vizitat Wimbledon și a participat la meciul dintre Anglia și Germania de pe stadionul Wembley.

Prințul William al Marii Britanii a fost infectat cu coronaviurs în primăvara anului trecut, dar informația a fost dezvăluită abia în noiembrie 2020 de surse regale citate de BBC.

Comentează pe FACEBOOK