duminică 14 iulie 2024

Legături periculoase: omul lui Robu, chef cu infractori

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Mersul lucrurilor în parohia liberală a primarului Robu de la Timișoara nu este tocmai firesc. O investigație recentă a jurnalistului Dragoș Boța scoate la iveală legături extrem de periculoase și anormale, între angajații statului și interlopii locali. Studiul de caz este Ioan Nasleu, actualul director de la piețe și prietenul cel mai bun al primarului Robu. Acest reprezentant al statului român a fost în februarie sufletul petrecerii la botezul nepoatei celui mai mare contrabandist de pe Clisura Dunării: Omer Radovancovici. Acesta din urmă are chiar patalama de infractor, fiind condamnat și ispășind deja o pedeapsă privativă de libertate. Interlopul și-a câștigat de porecla de „Prințul Clisurii” încă din perioada embargoului cu sârbii, când era coordonatorul traficului de carburant în zonă. Fost vicepreședinte la controversata ANRP (agenția cu retrocedările penale), Nasleu orbitează în ultima vreme în jurul bugetului Timișoarei, folosind prietenia sa cu primarul Robu.
Găsiți aici filmul integral al evenimentului respectiv, precum și reacția cel puțin bizară a lui Nasleu, când a fost întrebat de asocierea cu infractorul:

https://www.pressalert.ro/2020/05/ioan-nasleu-show-cu-lautarii-la-botezul-nepoatei-celebrului-contrabandist-omer-radovancovici-cum-explica-protejatul-lui-robu-intalnirile-cu-printul-clisurii/

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro