miercuri 29 noiembrie 2023

Liberalii critică PSD pe subiectul deducerii fiscale: O măsură populistă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Coaliția este în dezacord pe subiectul deducerii fiscale. Liberalii spun că este o măsură populistă.

”Sigur că este o măsură populistă, haideţi să vorbim deschis, şi am încercat să fiu mai diplomat dar nu mi se pare o abordare constructivă în contextul economic actual. Nu mi se pare o propunere raţională. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, dacă nu e în interesul ţări. (…) Nu e în interesul ţării să amăgeşti populaţia cu surplusuri la venituri care nu sunt sustenabile. Dacă economia are probleme, nu poate să susţină venituri mai mari, este foarte simplu”, a spus liderul PNL Timiș Alin Nica la Profit Tv, potrivit Ziare.com.

Despre acest subiect a vorbit și vicepreședintele PNL Alina Gorghiu care a transmis că nu este de acord cu o posibilă schimbare a cotei unice în viitorul apropiat și că electoratul liberal și își dorește asta.

„Electoratul de dreapta îşi doreşte să conservăm cota unică, motiv pentru care, nu doar pentru că este în programul de guvernare, la noi nu s-a pus deloc problema de modificare a acestei impozitări”, a afirmat Gorgiu.

De asemenea, premierul Nicolae Ciucă a precizat, miercuri, că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare și că nu vom avea taxe noi.

Amintim că liderul PSD Marcel Cioalcu a declarat că susține introducerea impozitului progresiv.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro