luni 26 februarie 2024

Liberalii îi reproșează lui Ciucă apropierea de PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ședință cu scântei, luni, în PNL. Liberalii i-au preproșat premierul Nicolae Ciucă că a permis pesedizarea anumitor instituţii, susţin surse din PNL pentru „Adevărul”. 

Surse liberale susţin că Florin Roman i-ar fi reproșat prim-ministrului că în judeţul Alba „ministrul Economiei a ras toţi oamenii noştri”, iar el nu a avut o reacţie la deciziile acestuia.

Apoi, Robert Sighiartău, alt vicepreşedinte, a subliniat un aspect cunoscut de mulţi liberali, dar niciodată abordat:. Mai precis, faptul că secretarii de stat a PNL nu au atribuţii la ministerele conduse de UDMR sau PSD. „Secretarii noştri de stat se plâng ca nu au atribuţii”, a precizat Sighiartău, care cerut venirea cu decizii şi soluţii în Coaliţie, „nu pe Instagram”.

De asemenea, Raluca Turcan şi Alina Gorghiu i-au cerut lui Nicolae Ciucă să ia o măsură referitoare la Budăi, ministrul PSD care face declarații publice contrare a ceea ce se discută în coaliție.

În replică, Ciucă le-a fi cerut liberalilor să sprijine şi să nu mai vină cu măsuri fără a fi discutate în Guvern. „Nu am nicio reţinere să mă detaşez dacă se emit măsuri care nu au fost discutate în guvern”, a fost mesajul lui Ciucă, aluzie la unele intervenţii ale lui Florin Cîţu, dar şi ale partenerilor de guvernare, pentru că şi social-democraţii au ieşit de multe ori public şi au vorbit de măsuri neagreate în Coaliţie.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro