luni 26 februarie 2024

Schimb acid de replici între Ciolacu și Cîțu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD Marcel Ciolacui-a transmis, duminică seară, liderului PNL Florin Cîțu că o eventuală destrămare a coaliției de guvernare va duce la alegeri anticipate.

Este deja cunoscut faptul că, în ultima vreme, cei doi lideri ai principalelor partide din coaliția de guvernare fac declarații prin care se critică reciproc.

„Îl anunţ oficial pe domnul Cîţu: dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate”, a avertizat Marcel Ciolacu.

„Nu cred că România îşi permite să aibă în acest moment alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Noi am intrat să aducem o coerență în actul de guvernare, am adus o stabilitate politică, o majoritate consistentă și ar trebui să folosim această majoritate pentru creșterea nivelului de trai și pentru urgențele românilor. (…) Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu, ”, a spus Ciolacu, la Antena 3.

Luni, Florin Cîțu i-a dat replica acestuia, tot public: „Pe viitor aş aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”.

Liderul PNL a adăugat că decizia privind declanşarea alegerilor anticipate aparţine preşedintelui Klaus Iohannis.

„Noi am făcut un compromis pentru stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism”, a mai spus Cîţu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro