miercuri 27 septembrie 2023

Liviu Dragnea ar fi început să paralizeze

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liviu Dragnea a început să paralizeze din cauza problemelor grave pe care le are la coloană, spune avocatul său.

Fostul lider PSD a fost diagnosticat cu sciatică paralizant, afirmă apărătorul său, iar starea lui de sănătate se înrăutățește în fiecare zi.

”Din păcate situația este dramatică, aș putea spune. Se înrăutățește pe zi ce trece. Penitenciarul nu a înțeles să îl și protejeze, întrucât, în final, este un om și atât. 

Eu, ce am obținut, este într-adevăr o hotărâre judecătorească prin care s-a stabilit în mod definitiv că i-a fost îngrădit dreptul la muncă, iar penitenciarul, ca urmare a unor solicitări ale mele pe care le-am făcut nu a înțeles să găsească o soluție nici până azi.

A fost dus la fizioterapie, din păcate însă nu îl ajută atât de tare, întrucât, să nu uităm, a stat 3 luni în cameră, nemișcându-se 23 din 24 de ore așa cum am mai spus, iar această situație i-a agravat starea de sănătate tot mai tare.

Vrem să facem o cerere în care să găsească o soluție. Au obligația de a aplica o hotărâre legală”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Dragnea, potrivit Antena 3.

Ea a mai precizat că Dragnea este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi.

Sancţiunea a fost dispusă după ce în luna iunie anul acesta el a dat un interviu, prin Skype, fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a povestit despre situația lui în penitenciar.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro