duminică 21 aprilie 2024

Ludovic Orban, abandonat de sute de membri ai Forței Drepte

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ludovic Orban a fost abandonat, cu aprocimativ două luni înainte de alegeri, de sute de mebri ai partidului pe care l-a înființat – Forța Dreptei.

 

Ludovic Orban, abandonat de Filiala Sălaj

 

Moment dificil pentru Ludovic Orban, înainte de alegerile locale. Preşedintele Organizaţiei Forţa Dreptei Sălaj, Sorin-Alin Pop, a demisionat din partid, împreună cu secretarul general Puşcaş Florin Mihai şi alţi 342 de membri, motivul constituindu-l direcţia actuală a partidului si Alianţa Dreapta Unită, care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile lor. 

”Prin prezenta,  Sorin-Alin Pop , în calitate de preşedinte şi Puşcaş Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunţăm demisia noastră din partidul Organizaţia forţa dreptei Sălaj”, se precizează în comunicatul preşedintelui filialei, potrivit News.ro.
”Decizia noastră vine după o serie de deliberări şi dezbateri pe tema direcţiei actuale a partidului si Alianţa dreapta unită care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile noastre. De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizaţia Forţa Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care şi-au exprimat, de asemenea, dorinţa de a demisiona”, spun demisionarii din partidul lui Orban.
Aceştia precizează că apreciază profund sprijinul şi dedicarea celor care au fost alături de ei de la începutul acestui proiect.
”Ne bucurăm pentru oportunitatea de a cunoaşte şi colabora cu oameni din diferite zone ale ţării şi le mulţumim pentru experienţele împărtăşite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol şi să ne îndreptăm spre noi orizonturi. Vă urăm succes în toate demersurile viitoare şi sperăm că partidul va continua să prospere şi să reprezinte interesele cetăţenilor cu aceeaşi integritate”, se menţionează în comunicat. 

ÎCCJ a validat Alianța Dreapta Unită USR–PMP–Forța Dreptei

Decizia ÎCCJ dovedește că hotărârea inițială a Biroului Electoral Central a fost una determinată de „o majoritate politică ostilă democrației, controlată de PSD, care a eșuat lamentabil în încercarea de a împiedica candidatura alianței Dreapta Unită”, potrivit unui comunicat al alianței condusă de Orban, Tomac și Drulă.

PMP, USR și Forța Dreptei au contestat luni la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) decizia Biroului Electoral Central (BEC) de respingere a protocolului Alianței Dreapta Unită.

Biroul Electoral Central a decis duminică să respingă protocolul de constituire a alianței electorale Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, deoarece Eugen Tomac nu apare în Registrul partidelor politice în calitate de președinte al PMP.

CITITI SI: Liderii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat constituirea Alianţei Dreapta Unită

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro