duminică 19 mai 2024

Mama senatoarei Șoșoacă, medic specialist în ‘ezoterism’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Șoșoacă, mare luptătoare împotriva regulilor de prevenire a COVID, pare să aibă susținători și în familie. Deși medic de profesie, mama acesteia este o fană înfocată a delirului despre excepționalismul românesc, scrie NewsWeek.

Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Șoșoaca e un renumit medic ginecolog din București, dar și „specialistă în ezoterism”.

România este o zonă plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanțul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră”, spunea mama lui Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Diana îmi seamănă. În anumite privințe, mă depășește. Știi tu proverbul: capra sare masa, iada sare casa!. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performeaza prin elocință, elocvența și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu, citată de Aktual24.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro