„Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau’ – Orban nu renunță!

„Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau’ – Orban nu renunță!

Ludovic Orban nu renunță la șefia PNL, nici după ce lideri importanți ai partidului i-au cerut demisia. 

 „Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public accest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, şi acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”, a spus, marți, Ludovic Orban.

Amintim că, între alții, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-a criticat pe Orban şi modul în care acesta a negociat posturile PNL în Guvernul Cîţu, apreciind că este necesar un Congres pentru desemnarea altei conduceri a partidului.

De asemenea, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, i-a cerut, luni, demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului.

„Au fost mai multe greșeli în Guvernarea Orban, dar cel mai mult mă deranjează că am fost puși alături de PSD în foarte multe contexte din cauza comportamentului colegilor mei. În ultimul an partidul a fost condus discrețional. E clar că trebuie să discutam în interiorul partidului și trebuie să alegem o nouă echipă”, a afirmat Robert Sighiartau.

Comentează pe FACEBOOK