Încă un lider notoriu al PNL cere demisia lui Orban

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, îi cere, luni, demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului. Este al doilea nume mare din partid care ia atitudine, după prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. (Detalii AICI)

„Au fost mai multe greșeli în Guvernarea Orban, dar cel mai mult mă deranjează că am fost puși alături de PSD în foarte multe contexte din cauza comportamentului colegilor mei. În ultimul an partidul a fost condus discrețional. E clar că trebuie să discutam în interiorul partidului și trebuie să alegem o nouă echipă”, a afirmat Robert Sighiartau.

Între reformatorii despre care vorbește Sighiartău se regăsesc Emil Boc, Ilie Bolojan, Rareș Bogdan și Gheorghe Falcă. 

La fel ca și Rareș Bogdan, Sighiartău afirmă că tot mai multi liberali sunt supărați că PNL a cedat ministere extrem de importante.

Vorbim aici de platforma pe care PNL a dezvoltat-o pentru dezvoltarea României. Nu ne putem juca cu țara. Avem nevoie de o guvernare solidă”, a spus acesta.

Amintim că Rareș Bogdan a anunțat că îl susține pe premierul Florin Cîtu pentru șefia PNL și l-a criticat dur pe Ludovic Orban, actualul lider al partidului si presedintele Camerei Deputatilor.

 

 

Comentează pe FACEBOOK