luni 26 februarie 2024

Marcel Boloș Dezvăluie Planurile ANAF în 2024: 40 de Miliarde de Lei, Încasări Lunare la Buget

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Boloș, Ministrul Finanțelor Publice, declară că obiectivul său pentru anul 2024 este ca ANAF și Autoritatea Vamală să atingă un plan lunar de venituri medii care să depășească suma de 40 de miliarde de lei. El subliniază că colaboratorii din aceste structuri „vor trebui să adere” la acest obiectiv.

”Am dedicat anul 2024 unui concept inovativ, teoria celor trei de zero: zero impozite şi taxe pentru contribuabili, este anul în care nu vom aduce modificări pe impozite şi taxe pentru contribuabili; zero toleranţă pentru evaziunea fiscală; zero toleranţă pentru risipa banului public. În ianuarie voi pune în discuţia coaliţiei trei subiecte importante: digitalizarea etapei a doua a cheltuirii banului public, reducerea birocraţiei în cheltuirea banului public şi mecanismele moderne de gestionare a cheltuielilor publice. Avem nevoie de finanţe publice moderne, puternice, avem nevoie de aceste lucruri pentru a asigura servicii publice de calitate, în folosul oamenilor. Avem nevoie de o fiscalitate corectă, predictibilă şi cinstită în relaţia cu mediul de afaceri. Mediul de afaceri are nevoie de susţinere pentru crearea de noi locuri de muncă şi atragerea de investiţii”, a declarat Marcel Boloş, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

A făcut publică ținta sa pentru veniturile bugetare în anul viitor.

”Target-ul meu, ca ministru al Finanţelor, pentru anul 2024, este să ajungă ANAF-ul şi Autoritatea Vamală Română la un plan de venituri mediu lunar de peste 40 de miliarde de lei. Acesta este targetul pe care l-am fixat şi la care vor trebui să adere toţi cei care lucrează în echipă cu mine”, a precizat Marcel Boloş.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro