duminică 14 iulie 2024

Mario Iorgulescu, mandat de arestare în lipsă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Magistraţii Tribunalul București au emis, joi,mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele  lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, în seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, consumând și cocaină. Tânărul a produs un accident teribil, soldat cu moartea unei persoane, tatăl a doi copii.

Mario Iorgulescu a fost, de asemenea, internat în stare gravă. După ce a primit o perioadă îngrijiri medicale la Spitalul Floreasca, acesta a fost transferat la un spital de elită din Milano.

În prezent, că fiul șefului LPF s-ar afla într-o vilă din Geneva, unde este supravegheat non-stop de o asistentă medicală.

„Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, scriu procurorii.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro