duminică 10 decembrie 2023

Meleșcanu “l-a sfătuit” pe Ponta în calitate de șef SIE

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Teodor Meleșcanu recunoaște că, în calitate de șef SIE, “l-a sfătuit” pe Civtor Ponta într-o problemă personală. Meleșcanua declarat că l-a sfătuit pe Ponta cu privire la alegerile prezidențiale din 2014.

​_Atunci când a fost întrebat dacă relația de prietenie cu Ilie Sârbu l-a determinat pe Meleșcanu să fie apropiat de Victor Ponta (ginerele lui Ilie Sârbu, n.red.) sau ”a avut ordin din partea structurii de informații să îl protejeze pe Ponta”, fostul șef al SIE a mărturisit o discuție avută cu Victor Ponta și cu socrul său, la Vila Lac I.

„Victor Ponta era în campania electorală atunci. Dacă unii zic că a fost (n.r. ofițer SIE), habar n-am, nu ține de directorul SIE. Asta nu înseamnă că nu există legături cu domnul Sârbu, am fost colegi în Parlament dar niciodată prieteni. Eu personal am avut o discuție cu Victor Ponta și socrul său la Vila Lac 1 și i-am spus foarte clar și deschis că nu poate fi ales și nu poate câștiga alegerile pentru că lucrurile stau altfel.

Era un punct de vedere ca rezultat al informațiilor din toate părțile. În calitate de șef SIE știam că nu va câștiga și i-am zis. A zis că bine, vom merge înainte. I-am zis că nu e bine să candideze pentru că nu va câștiga. Sunt informațiile mele, nu sunt pentru televizor”, a mai declarat Teodor Meleșcanu, la Kanal D, potrivit G4Media.

 

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro