vineri 14 iunie 2024

Românii au fost forțați să mănânce legume din import

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dezvăluiri dureroase au fost făcute duminică seara, la ultima ediție a emisiunii Selectiv cu Dan Bucura, de către noul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Acesta a recunoscut că românii sunt împinși de către organele statului să consume fructe și legume din import, în defavoarea celor tradiționale românești.
„Avem capacitate mare de producție.  Fermierii români pot acoperi nevoile populației. Cu toate astea, noi importăm produse finite și exportăm materii prime. Unul dintre motive este că funcționarii din minister se închid în birouri, crezând că le știu pe toate și nu au dialog cu producătorii.  Iar asta se va schimba „, a explicat ministrul Chesnoiu.
Acesta a mai explicat că en-gros-urile cu produse exclusiv românești sunt în continuare o soluție pentru ca produsele interne sa ajungă pe mesele populației.  „Programul ministrului Daia ar fi putut funcționa. Din păcate, unii au investit pre mult timp în a demonstra ce nu merge acolo, în loc sa vină cu idei și cu îmbunătățiri,  susține ministrul Chesnoiu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro