sâmbătă 13 aprilie 2024

Ministrul Budăi dă 2 mil. euro subordonaților pentru „boli închipuite”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Angajații Ministerului Muncii sunt „recompensați” cu echivalentul a 15% din salariu pentru condiții grele de muncă, în timp ce ministrul Marius Budăi a spus că nu există bani pentru majorările salariale ale profesorilor.

„Nu există la Ministerul Muncii un sac de bani pe care să-l împărțim la toată lumea. Haideți să fim obiectivi”, a spus ministrul.

NewsWeek arată, însă, că există bani la Ministerul Muncii, dar nu pentru toată lumea. Angajații din acest minister primesc sporuri care mai de care mai halucinante. Spre exemplu, directorii, secretarii, consilierii, funcționarii primesc spor de 15% din salariu pentru că viața le-ar fi pusă în pericol la locul de muncă. E vorba de sume cuprinse între 1.000 și 2.300 de lei lunar.

Acești bani sunt luați pentru că angajații ar fi atacați (îmbolnăviți) de praf, lumina prea slabă din birouri, undele de la computer sau imprimantă. Pentru că toate acestea le-ar provoaca diverse afecțiuni, angajații din Ministerul Muncii sunt „recompensați” cu echivalentul a 15% din salariu. 

Foto: NewsWeek

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro