luni 25 septembrie 2023

Ministrul Digitalizării: Clotilde Armand, crizatoarea perfectă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul PNL Sector 1, ministrul Digitalizării Sebastian Burduja, susţine că edilul Clotilde Armand, este „crizatoarea perfectă”. Afirmația liberalului vine după ce Clotilde Armand (USR) a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui, dar și împotriva altor membri din Consiliul Local, acuzând că au făcut presiuni pentru demiterea arhitectului șef.

„Primarul sectorului 1 este crizatoarea perfectă. Scandal permanent, acuzații mincinoase, jigniri și atacuri penibile. Toate acestea nu pot ascunde incompetența evidentă și ilegalitățile grave din primăria sectorului 1, constatate inclusiv de Curtea de Conturi a României. Nicio plângere penală, oricât de absurdă ar fi, nu poate ascunde sub preș realitatea tragică a sectorului 1: mizerie, nepricepere, încălcarea flagrantă a legii. Victimele sunt cetățenii sectorului 1, care s-au săturat până peste cap de circul permanent. Să vorbești de plângeri penale pentru că cineva nu îți girează ilegalitățile și proiectele faraonice înseamnă să nu ai simțul ridicolului”, afirmă Sebastian Burduja într-o declarație remisă presei.

„Ne cerem încă o dată scuze cetățenilor sectorului 1 pentru că în campania din 2020 am acceptat susținerea unui asemenea candidat complet nepregătit pentru ocuparea unei funcții publice. Suntem la fel de dezamăgiți precum sunt și ei. Ne-am fi dorit să lăudăm rezultatele bune, așa cum le vedem în sectoarele 2 și 6, de exemplu. Garanția noastră este că o asemenea eroare nu se va mai întâmpla vreodată, iar acești ani irosiți în isterie generală vor rămâne doar o tristă amintire pentru sectorul 1”, continuă liderul PNL Sector 1.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro