joi 28 septembrie 2023

Modernizarea sistemului de termoficare din Capitală avansează

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Modernizarea sistemului de termoficare din Capitală avansează. Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost realizată cu succes proba de presiune pe un tronson de 500 m de conductă nouă de termoficare de pe Calea Dorobanţilor, care urmează să fie dată în exploatare în cel mai scurt timp, astfel încât locuitorii din zonă nu vor fi afectaţi de lipsa apei calde şi căldurii în iarnă care urmează.

Aceasta se adaugă celor 1.500 m conductă preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, schimbată de Compania Municipală Energetica Servicii în ultimele două luni, într-o zonă în care nu au mai fost înlocuite țevile de termoficare de peste 30 de ani.
„Astfel, începând de iarna viitoare, locuitorii blocurilor și instituțiilor din zona Calea Dorobanților nu vor fi afectați de lipsa apei calde și a căldurii.
Investiția face parte din Obiectivul 4 Magistrala II-III Grozăvești, cu o lungime totală de 11 km.
Pe parcursul desfășurării lucrărilor de modernizarea a rețelei de termoficare, Compania Municipală Energetica Servicii instalează conducte provizorii, astfel încât nu este afectată furnizarea apei calde.”, transmite Nicușor Dan pe Facebook
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro