luni 25 septembrie 2023

PNL propune o delimitare de ‘partidul toxic AUR’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a propus joi, ”un gest politic ferm” prin adoptarea unei declaraţii comune a Parlamentului, care să condamne modul de acţiune al AUR, ca primă formă de delimitare de partidul condus de George Simion.

„Din punctul meu de vedere, partidele democratice ar trebui să se delimiteze total de acest partid toxic numit AUR. Nu este vorba doar de ceea ce s-a întâmplat ieri, este vorba despre un bulgăre de agresivitate pe care acest partid îl creşte în România, sperând să destabilizeze toate instituţiile care apără democraţia. De aceea, mediul politic ar trebui să reacţioneze unitar. Noi, ca parlamentari, nu avem alte pârghii decât cele prevăzute de regulamentele noastre. De aceea, cred că o primă formă de delimitare ar fi un gest politic ferm, o declaraţie comună a Parlamentului, adoptată în camerele reunite, care să condamne modul de acţiune al AUR, să oficializeze această delimitare şi să exprime, clar, caracterul extremist al AUR”, a declarat Stroe, potrivit Ziare.com.

Amintim, de asemenea, că șeful MAI, Lucian Bode, vrea să întărească autoritatea statului, după incidentele de la protestul ilegal al membrilor AUR, ce a avut loc miercuri, în fața Parlamentului, și unde Ludovic Orban și un deputat UDMR au fost agresați fizic și verbal.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro