duminică 19 mai 2024

Momente stânjenitoare cu noua șefă a TVR

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Televiziunea publică are un nou șef: Ramona Săseanu. Aceasta o înlocuiește de Doina Gradea și a fost propusă și susținută de PNL.

Săseanu a stârnit deja critici aprinse nu doar în rândul opoziției, ci și în societatea civilă. Săseanu e jurnalist de 26 de ani. De 20 de ani, lucrează în TVR.

Potrivit G4Media, a picat două concursuri interne, în 2012 și 2013 pentru posturi de conducere ale studioului TVR, din Craiova.

Sursa citată a obținut imagini de la audierea Ramonei Săseanu – Moroșanu din 2013.  Din imagini rezultă că actuala propunere a PNL la funcția de director interimar nu cunoștea reguli elementare de campanie electorală, deși dorea să obțină un post de producător executiv în TVR. Tot atunci le-a vorbit membrilor comisiei de examinare, spre deruta unora, despre ”municipii de județ”.

Ulterior, în 2015, aceasta s-a remarcat la TVR 3 cu un interviu luat unei ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță.

În timpul interviului, jurnalista Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro