duminică 14 august 2022
spot_img

Morții de COVID, o nouă temă de scandal în coaliție

Must read

spot_img

Premierul Florin Cîțu i-a cerut lui Dan Barna să să iasă public și să spună dacă cunoștea situația descrisă de fostul ministru, Vlad Voiculescu, cu privire la număruld e morți cu Covid-19.

„Aici trebuie clarificat. Îi cer public vicepremierului Dan Barna, care a coordonat și coordonează activitatea Ministerului Sănătății, să ne spună dacă știa despre aceste lucuri și ce măsuri a dispus”, a spus Cîțu.

În replică, Dan Barna a scris pe Facebook că a cerut secretarului de stat din Ministerul Sănătății să îl informeze pe premier.

„Am solicitat imediat secretarulului de stat să facă o notă de informare premierului Florin Cîțu, cu stadiul situației, pentru a putea decide măsurile pe care le va considera necesare în calitate de ministru interimar al Sănătății. Nota a fost transmisă conform nr. de înregistrare la cabinetul premierului ieri, 15 aprilie, la ora 11:05. Ulterior, în cadrul ședinței de Guvern de ieri i-am transmis premierului ca am fost informat că este o situație în analiză la Ministerul Sănătății legată de metodologia privind înregistrarea deceselor de COVID-19 și că am cerut să-i fie trimisă și că a primit o notă pe acest subiect. Premierul, ca ministru interimar al Sănătății, mi-a comunicat că va analiza aceste informații”, a scris Dan Barna.

Amintim că Vlad Voiculescu a susținut că ar exista diferenţe între decesele COVID reale și cele raportate – fără să ofere date concrete.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro