Moțiune de cenzură: ‘Cîțu, în lanul cu lavandă’

PSD a depus, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu a declarat că “Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti”.

”Au fost înghetaţe pensiile, au fost înghetaţie salariile, au fost îngheţate alocaţiile, iar pe partea cealaltă, în PNRR, vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani foarte mulţi pentru clientela lor politică. Românii, în aceste luni, au sărăcit, doar în mintea premierului Cîţu românii o duc mai bine. Aproape s-au dublat facturile la energie, preţul pe litrul de benzină a ajuns la şase lei, 70% dintre români spun în acest moment că România merge într-o direcţie greşită. Sperăm că printre cei 70% să se găsească şi parlamentari ai actualei coaliţiei de guvernare care să voteze”, a adăugat el.

PSD cere parlamentarilor să trimită în istorie un premier arogant, care de acum încolo poate să stea “de veghe în lanul cu lavandă”, după ce Cîțu a spus că a dus vaccinul anti-Covid chiar și acolo.

“Aş face un apel la ei să facă ceea ce este corect pentru România şi anume să trimită în istorie acest premier extrem de arogant şi care poată stea de acum încolo de veghe în lanul cu lavandă că tot am văzut că a ajuns cu vaccinarea în lanul de lavandă”, a punctat Grindeanu.

Alexandru Rafila este propunerea PSD pentru postul de premier.

Comentează pe FACEBOOK