sâmbătă 20 iulie 2024

Moțiune ridicolă. PSD și-a dat măsura lipsei de valoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ludovic Orban a spus, miercuri, după ce PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, că liberalii sunt pregătiți pentru orice scenariu, amintind despre alegerile parlamentare ce ar putea avea loc înainte de termen.

Cei care au depus moţiunea de cenzură sunt nişte oameni politici care „şi-au dat măsura lipsei de valoare” prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani, a mai afirmat Orban.

„Aşteptăm votul la moţiunea de cenzură. Suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Cei care depun moţiunea sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani. În ceea ce mă priveşte pe mine, indiferent de deznodământul moţiunii de cenzură, noi ne continuăm activitatea şi mai ales ne îndreptăm spre obiectivul pe care îl avem, şi anume acela de a câştiga alegerile, astfel încât să asigurăm o guvernare stabilă, solidă, cu o susţinere parlamentară puternică, pentru a putea să ne punem în practică toate proiectele de care are nevoie România astăzi”, a spus premierul.

El a adăugat că parlamentarii PNL vor vota „categoric împotriva moţiunii”.

TEXTUL INTEGRAL AL MOȚIUNII DE CENZURĂ POATE FI CITIT AICI

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro