luni 22 aprilie 2024

Motivul real pentru care Diana Șoșoacă l-a suspendat pe soțul ei, Silvestru Șoșoacă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pe 12 februarie, senatoarea independentă Diana Șoșoacă, în calitate de lider al partidului SOS România, a semnat o decizie de suspendare a soțului său, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din poziția de Prim-Vicepreședinte al acestei formațiuni politice.

Într-o întâlnire de conducere a partidului SOS, Diana Șoșoacă le-a comunicat membrilor că a luat această hotărâre pentru a proteja „sufletul unui om” care fusese supusă influenței serviciilor secrete.

”Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai promtă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care ne-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, pentru ca semnătura lui să nu mai însemne nimic și în momentul ăsta nu va mai însemna nimic pentru ăia care ne-au înconjurat.

Mi s-a propus, de fapt am fost șantajată, amenințată că va trebui să ascult de niște reguli. Am întrebat și eu de ce sunt atât de interesantă pentru ei: ai cele mai mari procente și cea mai mare șansă să ajungi președintele României.”, a spus Diana Șoșoacă.

 
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro