Negoiță continuă războiul cu ‘nășica’ Firea: Minte și e periculoasă

Negoiță continuă războiul cu ‘nășica’ Firea: Minte și e periculoasă

Continuă schimbul de replici între Robert Negoiță, primarul sectorului 3, și Gabriela Firea, edilul general.

După ce a acuzat-o că din cauza sa bucureștenii nu au apă caldă, Negoiță lansează noi atacuri dure la adresa nașei copilului său.

Acesta a dezvăluit joi seara, la Digi24, că înainte de alegerile prezidențiale din 2019, când Firea intrase în conflict cu Dragnea, aceasta a vrut să-și facă propriul partid. Mai mult, îl chemase și pe el să i se alăture. 

„Doamna Firea se pregătea să-și facă partid. Îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD. (…) Da, era partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta.”, a afirmat edilul.

„Adică, cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam! Nici nu trebuia să-i comunic nimic. Știa care e poziția mea, știa că nu mă regăsesc acolo și nu am ce să caut în echipa aia.”, a menționat el.

Robert Negoiță a mai spus că principala cauză pentru care a plecat din PSD este chiar Firea.

„Principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei! (…) Uitați-vă pe toate aparițiile mele publice, nu am zis nimic de rău de doamna Firea, în timp ce dânsa mă cântă pe toate televiziunile”, a declarat Robert Negoiță.

Totodată, primarul o acuză pe Gabriela Firea de minciună și defăimare.

„Nu este o chestiune personala. Ce se intampla, atunci cand stai langa un om, ajungi sa-l cunosti bine. Il stii in circumstante diferite si atunci cand stii ca minte cu o lejeritate dezarmanta, iti dai seama ca acea persoana este un om foarte periculos si ideea este sa te indepartezi. Nici intr-un caz sa te apropii!” – a spus Robert Negoita.

Comentează pe FACEBOOK