sâmbătă 13 aprilie 2024

Nicolae Ciucă cea mai favorabilă opțiune pentru alegerile prezidențiale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă este, cel mai probabil, candidatul desemnat de PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024, conform declarațiilor ministrului Culturii, Raluca Turcan, care consideră că fostul prim-ministru liberal reprezintă „cea mai bună alegere” pentru a fi candidatul formațiunii în această competiție electorală.

În cadrul unui interviu acordat Digi24, Raluca Turcan a fost întrebată despre momentul în care PNL ar trebui să aleagă un candidat pentru alegerile prezidențiale din 2024. Este important de menționat că Raluca Turcan ocupă funcția de președinte al organizației PNL din Sibiu, conform Agerpres.

„Desemnat oficial nu este neapărat foarte relevant, ci pregătit deja aş spune, răspunsul ar fi ieri. De aceea, în momentul de faţă, nu există o altă discuţie în PNL pentru candidat la preşedinţie altul decât preşedintele partidului, Nicolae Ciucă„, a spus Turcan.

Raluca Turcan crede că aceasta este cea mai potrivită opțiune.

„Este firesc pentru un partid ca preşedintele partidului să aibă prima şansă, prima opţiune pentru alegerile prezidenţiale. Vom vedea sondajele de opinie. Uitându-mă la situaţia din PNL, răspunsul este da”, a precizat Raluca Turcan

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro