Nicolae și Pleșoianu demisionează din PSD. ‘Genunche’ Pop se mai gândește

Şerban Nicolae și-a anunțat, joi, demisia din PSD. Senator din 2004,  Nicolae nu se mai regăseşte pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Acesta se compară cu Hagi de la Mondialul din 1994 şi spune că eliminarea sa este ca și cum România l-ar fi scos pe decarul naţionalei din echipă, la cererea adversarilor.

”Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele. ”, spune Șerban Nicolae, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, Liviu Pleşoianu a demisionat din PSD după ce a rămas în afara listelor pentru parlamentare.

„Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă aşa ceva – să fie sănătos! Eu nu accept!”, transmite Pleșoianu pe Facebook.

Fostul ministru agramat al Educaţiei, Liviu Pop, cunoscut ca ”genunche”, e într-o mare dilemă politică: să plece sau nu din partidul pe care l-a slujit, dar care acum i-a întors spatele.

„Dragi prieteni de pe Facebook, Deşi am fost votat pentru prima poziţie la Senat de CEX  PSD Maramureş, am fost înlăturat de pe listă. Ce decizie credeţi că ar trebui să iau: 1. Să rămân în PSD? 2. Să îmi dau demisia din PSD? 3. Să candidez din partea altui partid? 4. Altceva?”, transmite Pop.

 

Comentează pe FACEBOOK