duminică 21 aprilie 2024

Nicușor Dan candidat al Forței Dreptei pentru funcția de primar al Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă ca și candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru un nou mandat în funcția de primar general al Bucureștiului. El a recunoscut posibilitatea de a fi făcut greșeli în timpul mandatului său, însă a subliniat că nu a disprețuit votul oamenilor.

Desemnarea lui Nicușor Dan a avut loc oficial sâmbătă, în cadrul Conferinței de alegeri a Forței Dreptei București. Delegații prezenți în sală au votat în unanimitate pentru desemnarea sa ca și candidat, exprimându-și susținerea prin ridicarea mâinii.

”În politică contează un singur lucru, să faci ce vor oamenii să faci, adică ce vor susţinătorii tăi să faci. Am fost parte acum 4 ani la doar o parte din discuţii care au fost dificile, dar a existat atunci o voinţă politică şi a existat atunci la nivelul partidelor de dreapta din municipiul Bucureşti,  voinţa de a pune capăt a 12 ani de jaf PSD în Bucureşti. A fost o decizie dificilă, corectă şi oamenii au venit şi ne-au votat”, a declarat Nicuşor Dan, după desemnare.

El crede că, împreună cu colegii săi, va reuși să aducă în atenția oamenilor parcursul de la începuturile administrației până în prezent și să sublinieze progresele înregistrate.

”Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat. (…)Sunt optimist că oamenii au înţeles, trebuie şi noi să le aducem aminte că nici măcar nu aveam marcaje rutiere în oraşul ăsta, ne rupeam picioarele la Piaţa Unirii că  nu erau dalele alea, erau sărite din trotuar, de acolo am plecat. Sunt optimist că reuşim să le explicăm bucureştenilor de unde am pornit şi unde am ajuns şi unde putem să ajungem cu aceeaşi seriozitate”, a subliniat Nicuşor Dan.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro