luni 22 aprilie 2024

Nicușor Dan candidează independent la PMB: Rechinii imobiliari își caută un executant

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că va candida independent la alegerile locale din 9 iunie, pentru un al doilea mandat la şefia PMB şi a adăugat că are, informal deocamdată, sprijinul mai multor partide de dreapta cum ar fi USR, PMP, Forţa Dreptei şi REPER şi speră ca această decizie să fie oficializată. 

Despre contracandidații săi, Nicușor Dan spune că „rechinii imobiliari își caută candidat la Primăria Capitalei un executant care să facă așa cum se făcea – blocuri de 10 etaje pe străduțe, blocuri în parcuri”. 

„Acum, rechinii imobiliari își caută un executant care să facă cum se făcea – blocuri de 10 etaje pe străduțe de două benzi, blocuri în parcuri, complexe de blocuri în care nu găsești drum, școală, grădiniță.

Provocarea mea pentru rechinii imobiliari este următoarea. Candidați voi, nu vă mai ascundeți în spatele unor amărâți, mergeți în fața bucureștenilor, iar bucureștenii decid dacă mergem în direcția pe care o propunem noi sau mergem în direcția pe care o propuneți voi. Urmează 4 ani foarte importanți pentru București, care vor decide dacă mergem pe calea legalității, a proiectelor mari, necesare, ignorate mult timp, a unei dezvoltări gândite, planificate, sau ne întoarcem la fel de fel de combinații care sunt acoperite de iepurași, ghivece, ouă de dinozauri și alte lucruri”, a declarat Nicușor Dan. într-o conferință de presă, transmite Hotnews.

El spune că PSD nu a făcut opoziție în acest mandat, ci lupta administrației a fost cu rechinii imobiliari.

„O să avem din nou, în locul unei dezbateri publice necesare, o campanie de ură, o campanie cu atacuri la persoană și în campania asta foarte mulți bani subterani de la rechinii imobiliari. Pentru că noi, de fapt, nu am avut o reală opoziție PSD la această administrație. Singura luptă care s-a dat în acești 3 ani a fost lupta între actuala administrație și rechinii imobiliari. Într-o dezvoltare corectă, sănătoasă pentru binele public, și o dezvoltare speculativă, în care privatul ia banii și apoi vine autoritatea și încearcă să repare cum poate, ce se poate repara”, a explicat Nicușor Dan.

Amintim că senatorul PSD Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro