duminică 19 mai 2024

Nicușor Dan îl ironizează pe Negoiţă: S-a apropiat de Parchet? Foarte curajos

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicușor Dan l-a ironizat, vineri, pe Robert Negoiță, după ce primarul Sectorului 3 l-a chemat pe edilul general în instanță. Negoiță s-a plâns că Nicușor Dan a interzis angajaţilor să emită avize pe proiecte ale Primăriei Sectorului 3.

 

Nicușor Dan, ironii la adresa lui Robert Negoiță

 

Întrebat cum comentează faptul că Robert Negoiţă a mers, vineri, să depună o plângere împotriva sa, Nicuşor Dan a replicat: ”Da, e un om foarte curajos, îl felicit, să se apropie de Parchet singur… foarte curajos”.

Întrebat de ce spune acest lucru, primarul general a răspuns: ”Ştie el”, scrie News.ro.

Primarul general Nicușor Dan făcea referire la numeroasele dosare în care este vizat numele lui Robert Negoiță.

 

Anchetă DNA  în cazul licitației de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3, condus de Robert Negoiță

 

DNA a deschis dosar penal, la începutul lunii februarie, în cazul licitației de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3, condus de Robert Negoiță. Este vorba despre un contract atribuit unei companii din anturajul Sorinei Docuz, fosta soție a primarului și o apropiată a premierului Marcel Ciolacu. Procurorul șef DNA, Marius Voineag, a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că dosarul a fost înregistrat la începutul anului și că procurorul s-a autosesizat din presă, la fel ca în dosarul vaccinurilor. Voineag nu a oferit alte detalii referitoare la persoanele vizate de anchetă, motivând că este vorba de un dosar în lucru.

 

Recorder: Robert Negoiță, stăpânul sectorului 3

 

Sectorul 3 al Bucureștiului este una dintre cele mai bogate unități administrative din România, cu un buget anual estimativ de 2,6 miliarde de lei, adică peste 500 de milioane de euro. Mai mult decât orașe precum Timișoara sau Constanța.

O nouă investigație Recorder scoate la lumină legăturile familiei city-managerului Sectorului 3 cu instituţia din care acesta face parte – Primăria condusă de Robert Negoiţă. Investigaţia arată o serie de contracte de milioane de euro pe care firme ale familiei acestuia le are cu Primăria Sectorului 3.

La aceste cazuri și multe altele a făcut referire primarul Nicușor Dan când „s-a mirat” că Negoiță a avut curaj să se apropie de Parchetul General.

 

CITITI SI: Negoiță ține la secret cheltuielile din banii cetățenilor

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro