Noaptea minții în Vaslui: Scandal electoral pe TOACA Bisericii

Noaptea minții în Vaslui: Scandal electoral pe TOACA Bisericii

Noaptea minții într-o localitate din Vaslui. Primarul comunei Drânceni i-a bătut obrazul pe Facebook unei consiliere PNL, că s-a descălțat în plină ședință de Consiliu, chiar de față cu președintele CJ, Dumitru Buzatu. Opoziția nu i-a rămas datoare și a dezvăluit că edilul Gelu Pecheanu și-a însușit toaca de la Biserică. Mai mult, un filmuleț cu dovada a apăut în mediul online.

Primarul a confirmat pentru Vremea Nouă, afirmând că a luat toaca, după ce a văzut că numele său era inscripționat pe bucata de lemn. Mai mult, spune acesta, toaca instalată în biroul său de la Primărie îi poartă noroc.

Cu toaca sã stiti cã am rãmas impresionat. Era într-o sâmbãtã, eram la cosit, cã eu am animale si trebuie sã muncese. Cineva de la firma care fãcea lucrãrile la bisericã la Drânceni, a venit dupã mine cu toaca. Când am vãzut toaca, am rãmas blocat. I-am zis: ce-i cu dumneata, dom’le, ce mi-ai adus? Iar el mi-a zis: dom’ primar, esti trecut pe toacã. Când m-am uitat, eram trecute trei persoane: Pecheanu Gelu, un consilier de-al meu, strateg al partidului, Lãcãtus Stefan si Cornea Costel, seful de la Petron, de la Râsesti, care este un simpatizant. Mai erau vreo trei, patru nume, dar e scris mai mic si nu se cunoaste.

Eu, când am vãzut asa, am zis: mãi, dã mie toaca, cã vãd eu ce fac cu ea. M-am gândit cã e obiect vechi, sã nu se arunce cumva. Si am adus-o la primãrie, este în biroul primarului”, povesteste Gelu Pecheanu.

Mai mult, spune acesta, toaca instalată în biroul său de la Primărie îi poartă noroc.

“Da, mi-a purtat noroc, pentru cã m-am rugat la ea, înainte de-a fi operat la inimã si operatia a fost un succes, iar acum mã simt ca la 20 de ani”.

 

Comentează pe FACEBOOK