luni 25 septembrie 2023

Orban, huiduit de minerii din Valea Jiului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, joi, la vizita pe care a făcut-o în Valea Jiului, unde a participat la depunerea de coroane la Statuia minierului în parcul „Carol Schreter” din Petroşani.

Şeful Executivului a susţinut o alocuţiune, însă în timp ce vorbea despre problemele minerilor, a uitat denumirea minei Lonea.

Asta i-a nemulțumit și mai mult pe minerii de acolo, care i-au strigat numele complet al minei Lonea.

În discursul ținut în fața minerilor, Ludovic Orban le-a transmis acestora că în următorii ani Valea Jiului se poate dezvolta cu bani europeni.

„Trebuie create oportunități pentru investiții. În următorii 10 trebuie să reușim cu adevărat să facem o dinamică economică. Orice investitor care vine în Valea Jiului să primească un set de avantaje astfel încât să poată să investească și să creeze locuri de muncă astfel încât în timp să existe un viitor cert pentru oamenii din Valea Jiului. Indiferent de culoarea politică adminstrațiile locale din Valea Jiului trebuie să se unească. Există posibilitatea de a utiliza resurse financiare din Fondul pentru o Tranziție Echitabilă. Va genera resurse care vor putea fi folosite fie de guvern fie de autorități pentru astfel de proiecte de dezvoltare”, a mai spus premierul.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro