vineri 21 iunie 2024

Noua conspirație: „Bonurile eliberate de casele fiscale dezechilibrează sistemul hormonal”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Noua conspirație lansată de o nutriționistă din România a devenit virală în mediul online. 

„Nu atingeți bonurile eliberate de casele fiscale fiindcă conțin o cantitate foarte mare de BPA și multe alte metale grele care interferează cu sistemul hormonal, efectiv dezechilibrează sistemul hormonal. Nu avem nevoie de așa ceva, deci să stăm departe de ele. Eventual dacă avem nevoie să le luăm să le atingem cu două degete, în așa fel încât să nu atingem partea udă a textului”, a anunțat Ligia Pop în mesajul video postat pe rețelele de socializare. 

Aceasta se descrie ca fiind „consultant în nutriție de peste 15 ani, autor a 8 cărți de sănătate publicate în România și un raw food chef cunoscut internațional”.

Declarația acesteia vine la scurt timp după ce Olivia Steer a lasat niște conspirații halucinante legate de urmele lăsate de avioane pe cer, fenomen care în opinia ei se petrece numai deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. 

„Am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pîrtie, la ski, și au inspirat “aer curat de munte”, într-o zi cu brazde nesfîrșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Si nici n-am “luat” de la ei, in ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.”, scrie ea pe Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro