joi 7 decembrie 2023

O femeie se căsătorește cu un vițel, crezând că este reîncarnarea soțului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O femeie s-a căsătorit cu un vițel pe care il crede reîncarnarea soțului ei decedat. Bovina o săruta exact în același mod în care o făcea și soțul ei.

Khim Hang, în vârstă de 76 de ani, rezidentă în provincia Kratie din Cambodgia, a fost uimită de similitudinile dintre o vacă și soțul ei decedat, conform rapoartelor publicate de The Sun.

Atunci când s-a confruntat pentru prima dată cu acest animal, Hang a relatat că acesta i-a lins părul și gâtul, a sărutat-o, apoi a urmat-o la etaj.

Era exact ceea ce ar fi făcut soțul ei, care a decedat cu un an înainte, ceea ce a condus-o la convingerea că acea vacă este, de fapt, reîncarnarea soțului ei.

Hang a comunicat acest lucru pentru Reuters:„Cred că vițelul este soțul meu pentru că tot ceea ce face… este exact în același mod în care a făcut soțul meu când era în viață”.

Conform relatărilor vecinilor, femeia a celebrat căsătoria cu vițelul într-un interval scurt de timp după aceea.

Imaginile neobișnuite arată cum femeia a adus vițelul în casa ei cu un singur etaj, l-a spălat și l-a pregătit pentru somn. A folosit aceleași perne pe care le folosise anterior soțul ei decedat, Tol Khut.

Fiul doamnei Hang a afirmat că putea simți „spiritul tatălui său în interiorul animalului” și s-a asigurat că acesta nu se îndepărtează niciodată prea mult de locuința lor.

Femeia le-a interzis copiilor săi să vândă sau să trateze cu cruzime vițelul după ce acesta va trece în neființă, cerându-le să aibă grijă de „tatăl” lor până la sfârșitul vieții sale.

Chiar și după moartea sa, ea dorește ca ei să îl trateze cu același respect pe care l-ar oferi unui om și să organizeze o înmormântare tradițională.

Trebuie menționat că doamna Hang nu este prima persoană care a avut o astfel de relație cu un animal. În 2010, s-a raportat că o adolescentă dintr-un sat de pe coasta Indoneziei a fost forțată să se căsătorească cu un animal asemănător. De asemenea, în 2021, o femeie divorțată s-a căsătorit cu câinele ei de companie numit Sheba, în Split, Croația, într-o ceremonie specială la care au participat 200 de martori.

Sursa foto: Captura Youtube
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro