luni 17 iunie 2024

Elena Lasconi: M-aţi pus să aleg între o isterică şi un golan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Elena Lasconi, edilul USR de la Câmpulung Muscel, a caracterizat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă drept „isterică”, în timp ce l-a numit pe liderul AUR, George Simion, „golan”.

Elena Lasconi, despre care surse din partid susțin că își face din ce în ce mai simțite opiniile și aspiră să preia conducerea partidului, deoarece Drulă pare să se confrunte cu dificultăți semnificative de acceptabilitate atât în interiorul, cât și în afara formațiunii, a fost chestionată în cadrul emisiunii Insider politic de sâmbătă, difuzată la Prima TV, cu privire la alegerea sa între Diana Şoşoacă, lidera SOS România, și George Simion, liderul AUR.

”M-aţi pus să aleg dintre o isterică şi un golan”, a răspuns Elena Lasconi.

Lasconi a fost atenţionată să nu-i jignească. Răspunsul acesteia nu s-a lăsat așteptat. ”Le-am făcut un compliment”.

Elena Lasconi a mai dezvăluit că reprezentanți ai PNL au încercat să o atragă de partea lor, oferindu-i promisiunea că vor debloca un proiect de mare importanță pentru oraș.

„Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi”.

„Da, au încercat cei de la PNL şi nici nu mai vreau să mai discut despre asta. Din punctul meu de vedere, au făcut-o cu un sistem mafiot. De la PNL au venit să mă racoleze şi au spus că dacă vreau să văd buna lor credinţă o să deblocheze bulevardul (lucrările la bulevardul Pardon, cea mai importantă stradă din Câmpulung, blocate prin demersuri făcute în instanţă de prefectul de Argeş – n.r.)”, a afirmat Elena Lasconi sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV, potrivit News.ro.

Când a fost întrebată despre identitatea liberalilor care au încercat să o convingă să se alăture partidului, Lasconi a dezvăluit că aceștia au fost Ben Oni Ardelean, fost membru PNL, și Dan Radu Rușanu.

Sursă foto Facebook

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro