duminică 14 iulie 2024

O nouă atracție în București: Grădina cu Filme

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, o nouă destinaţie culturală în aer liber în Bucureşti – Grădina cu Filme, unde vor fi organizate evenimente, până în octombrie, de joi până duminică. Grădina se va deschide începând de joi.

”Adăugăm încă o destinaţie culturală în aer liber din Bucureşti – Grădina cu Filme – Cinema & More, din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7, care se redeschide începând din data de 2 iunie”, anunţă, miercuri, primarul general.

Acesta precizează că, până pe data de 2 octombrie, în Grădina cu Filme, în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei prin CREART, organizează proiecţii de filme, concerte acustice, spectacole de teatru, show-uri de stand-up comedy, sesiuni Q&A cu personalităţi din industria cinematografică din România.

”Într-un cadru care recreează atmosfera grădinilor de vară continuă, de asemenea, două dintre cele mai cunoscute programe: Seara Filmului Românesc, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone şi Seara Filmului European, care aduce în prim plan perspective culturale şi cinematografice unice, în parteneriat cu institute culturale şi ambasade din România”, a mai transmis NIcuşor Dan.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro