luni 17 iunie 2024

Ofertă incredibilă: Companie Aeriană Chineză Vinde Bilete de Avion cu doar 1,40 Dolari!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O eroare de sistem a condus la vânzarea unor bilete de avion de către o companie aeriană din China la doar 10 yuani chinezi, echivalentul a aproximativ 1,40 dolari. Reprezentanții au confirmat că vor respecta toate biletele vândute la prețul eronat și nu vor solicita diferența de preț.

Defecțiunea a afectat aplicația China Southern Airlines în seara de miercuri, în jurul orei 20:00, când utilizatorii chinezi de pe rețelele de socializare au început să relateze că zborurile către și dinspre orașul Chengdu din sud-vestul țării erau disponibile la prețuri cuprinse între 10 și 30 de yuani, conform informațiilor vehiculate de Business Insider.

Conform rapoartelor, o captură de ecran distribuită online arăta un bilet de la Chengdu la Beijing la prețul de 10 yuani. Comparativ, tariful normal pentru zborurile din săptămâna următoare era de aproximativ 400 de yuani.

Defecțiunea a avut un impact și asupra prețurilor biletelor China Southern pe alte platforme de vânzare de bilete.

Nu există claritate cu privire la numărul exact de bilete la preț redus vândute de China Southern și nici cu privire la rutele de zbor afectate de această eroare de sistem.

China Southern Airlines a comunicat joi, pe platforma sa oficială de socializare Weibo, că toate biletele plătite și emise în timpul defecțiunii de sistem sunt „valabile integral”, iar cei care le-au achiziționat le pot utiliza.

De asemenea, compania aeriană cu sediul în Guangzhou a adus aminte călătorilor să verifice ofertele sale în weekendul următor, cu ocazia Zilei Singles’ Day, cel mai important eveniment de cumpărături din China, care începe sâmbătă.

Norocul nu zâmbește la fel pentru toți cei care achiziționează bilete de avion la prețuri extrem de reduse.

În luna aprilie, unii călători au reușit să obțină bilete dus-întors la compania aeriană japoneză All Nippon Airways, inițial evaluate la 10.000 de dolari, cu doar 300 de dolari, datorită unei erori în schimbul valutar.

Cu toate acestea, ANA a anunțat câteva zile mai târziu că nu va recunoaște zborurile care au fost „procesate în mod eronat” și că intenționează să le anuleze, oferind rambursări integrale.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro