joi 28 septembrie 2023

Oficial german: Covid-19, adus de români și de bulgari

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Coronavirusul a fost adus de români și bulgari’. Acestea sunt declarații scandaloase ale premierului landului Renania de Nord-Westfalia din Germania. Armin Laschet spune că noile focare au izbucnit din cauza muncitorilor din România și Bulgaria, nu din cauza măsurilor de relaxare.

„Ce spune acest focar despre măsurile de relaxare de până acum?”, a fost întrebat de jurnaliști Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord Westfalia, citat de Digi 24.

„Asta nu spune nimic despre relaxare, pentru că virusul a fost adus de români și bulgari. Așa se va întâmpla peste tot. Avem peste tot în Germania măsuri (n.r. – de relaxare) similare. Am avut cazuri de infectare pe o plantație de sparanghel din Bavaria acum câteva săptămâni, am avut cazul abatorului Coesfeld. Toate acestea nu sunt cauzate de relaxare, ci de condițiile în care sunt cazați și în care muncesc angajații”, a răspuns oficialul german.

Amintim că un nou focar în masă a apărut la o fabrică de prelucrare a cărnii în vestul ţării. 400 de lucrători au fost testați pozitiv, iar alte 7.000 de persoane au fost plasate în carantină. Fabrica a fost închisă temporar.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro